Help je mee?

Er liggen genoeg uitdagingen voor ons op de weg naar het realiseren van deze droom. Er is op dit moment weinig aanbod van geschikte huizen en de prijzen zijn hoog. En daarnaast omarmen steeds meer steden lokaal beleid waardoor het niet is toegestaan in woningen meer dan twee studenten of starters samen te huisvesten.

Als je kunt en wilt bijdragen is dit zeer welkom.

Op de volgende manieren kan jij bijdragen

BIDDEN

Dat zou geweldig zijn.

We weten ons in deze start-up fase maar juist ook in de focus op het hart van jonge mensen volledig afhankelijk van Gods Geest. Als je op regelmatige basis mee wilt bidden horen we dat graag van je terug, dan zetten we je op de lijst van mensen die ook onze gebedsupdates ontvangen.

NETWERK

Misschien ben je iemand of ken je iemand met een huis dat nu verhuurd wordt of verhuurd kan worden aan jonge mensen. Een huis wat verkocht mag worden of voor langere tijd aan ons verhuurd kan worden. Een huis waar we een community in kunnen ontwikkelen. Dan horen we dit heel graag. In het bijzonder als het om een huis gaat waar al een vergunning om te mogen verhuren op zit.

INVESTEREN

Heb je geld (spaargeld, overwaarde, …) wat je mogelijk op een missionaire manier wil investeren door bij te dragen aan deze droom? We komen graag met je in contact om deze mogelijkheid en de bijbehorende condities, zoals de rente en andere voorwaarden te bespreken.